Suave v3

Rideleir uke 40

Høstferierideleir

 

Vi ønsker velkommen til rideleir i høstferien ved Epona Ryttersenter!

I uke 40 arrangeres det leir på nivå fra nybegynner – øvet nivå.

Vi deler opp undervisningen i grupper etter alder og nivå.  Du vil få en rideskolehest/ponni som er «din» disse dagene, slik at du kan bli bedre kjent med hesten og dere kan bli trygge på hverandre.  

Beskrivelse av nivåer:

  • Nybegynner: de som har liten eller ingen erfaring med hest og ridning fra før av. Vi vil jobbe med å gi tegn til skritt og trav, styre og ri enkle veier i skritt og trav, samt forbedre balanse og sits og grunnleggende håndtering og stell av hesten. Vi vil fokusere på å få elevene trygge og gi en god mestringsfølelse på det nivået de er på.
  • Lett øvet: for de som har ridd en del tidligere og kan litt grunnleggende sits, hjelpere og kan styre hesten i skritt og trav selvstendig, samt har prøvd/påbegynt galopp evt. har nok balanse og trygghet til å lære dette. Vi jobber med enkle øvelser i trav og med økt balanse og evne til å følge hesten i galopp, bomarbeid og noe hopping av lave, enkle hinder.
  • Øvet sprang/dressur: Du kan beherske hesten i alle gangarter. Denne uken blir det både fokus på den grunnleggende innen sprang og dressur, samt mer stevnerettet trening. Passer for ryttere som har hoppet fra 40cm-100cm.

Dette er en mulighet for deg som ønsker å bli bedre til å ri og som ønsker å lære mer om hest. Alle nivå er velkomne.

Pris for en uke er 3200

Dagene kommer til å bestå av ridning, andre hestaktiviteter, teori og praksis i stall alle dager. Niste må medbringes til lunsj.

Våre rideskolehester/ponnier er godt skolerte, og flere av dem har tidligere gått som konkurransehester, noe som gjør dem til ypperlige læremestere. Teori delen vil bestå av bl.a. pussing av utstyr, stell av hest, foring og daglig rutiner i stallen++.

Vårt mål er at dagene skal være en hyggelig og lærerik opplevelse, sammen med hester og mennesker.

Leiren varer fra mandag til fredag. 09.00-15.00. Fredagen avsluttes med en liten oppvisning der foreldre er hjertelig velkomne!

Påmelding på mail til rideskole@epona.no